KRISHTËRIMI BIBLIK

KRISHTËRIMI BIBLIK

Artikuj, Shkrime, Predikime, Video dhe Thënie që Paraqesin Krishtërimin Biblik dhe Ekspozojnë Mësimet e Rreme Jobiblike.

Predikimi

Doktrina

Postimet më të Fundit

Shih më shumë

Wednesday, February 13, 2019

Mos u ligeshto o shpirti im! - Nga Matt Chandler

A jane te nevojshme doktrina apo teologjia sot? - Nga Justin Peters

A ka akoma Apostuj sot ne kishe? - Nga Justin Peters

A duhet ta "prekim te vajosurin" dhe te flasim kunder mesuesve te rreme?

Gjendja dhe paaftesia e njeriut natyror jobesimtar - Nga Mark Kielar

A na tregon Bibla per te krishtere te semure? - Nga Justin Peters

Besimi, vjen prej brenda njeriut vetvetiu apo prej Perendise? - Nga R. C. Sproul

Burreria Biblike, Takimet dhe Martesa - Nga Paul Washer

Mos guxo te luash me ungjillin e Perendise! - R. C. Sproul

Joni Eareckson Tada flet per takimet e sherimit

Fillimi dhe Historia e Levizjes Pentakostale

Levizja Karizmatike, Ndjenjat dhe Hinduizmi Kuandalin

Tre gjerat qe nje djale duhet te kete para se te kerkoje bashkeshorten e Tij

Nje shqyrtim i Kishes se Korintit dhe pasazheve rreth dhuntive te shenjave

Ja genjeshtrat e kultures sone per Martesen! - Nga Voddie Baucham

Shkollimi ne shtepi te femijeve - nga Voddie Baucham

Paraljamerim per mesuesin e rreme Benny Hinn!

Tuesday, February 12, 2019

Disa te verteta biblike per Gjuhet - Nga Justin Peters

Cfare eshte Rilindja shpirterore? - Nga Mark Kielar

A e njohim Perendine dhe gjendjen e njeriut? - Nga R. C. Sproul

Veprat, Korintasit, Dhuntite, Levizja Pentakostale dhe Karizmatike dhe Fjala e Besimit!

Takimet, njohjet dhe lidhjet - Nga Voddie Baucham

Ungjilli i Rreme Modern Amerikan! - Nje Paralajmerim Biblik!

Steven Furtick - Nje paralajmerim biblik!

Disa gjera qe pastori duhet te shqyrtoje! - Nga Paul Washer

Pastor, mendo per kete! A eshte biblike ajo qe po ben? - Nga Paul Washer

Te predikosh Ungjillin Biblikisht! - Nga Paul Washer

Si po e citon Biblen dhe si po e predikon Ungjillin? - Nga Mark Kielar

O i krishtere, kush eshte standarti dhe themeli yt?

Rreziku i madh i refuzimit te mesuesve biblike! - Nga Mark Kielar

Ne cfare menyre flet Zoti sot? - Nga Justin Peters

Si mund te dallojme nje njeri te mashtruar? - Nga John Macarthur

Si duhet te jete sjellja e gruas ndaj burrit te saj? - Nga Paul Washer

A po e merr Zotin seriozisht? - Nga J. I. Packer

Paralajmerim per Levizjen heretike te "fjales se besimit"!

UNGJILLI I RREME I JOYCE MEYER!

Imitimet dhe perpjekjet e njeriut per te krijuar nje veper te Perendise!

Cfare ndodhi me te vertete ne Pentakost dhe ne Veprat e Apostujve?

A e di se shpetimi eshte Trinitarian?! - James White

Cfare ndodh shpesh me te krishteret! - Mark Kielar

A duhet te predikojne grate sipas Bibles?

Cfare do te te kenaqte? A e deshiron Krishtin? - Devocion Puritan nga Joseph Alleine

Ja menyra biblike ne vend te lutjes se shpetimit - Nga Paul Washer

Vullneti i lire eshte nje mesim jobiblik prej njeriut qe ngre dhe larteson njeriun!

Renia e Njeriut dhe shpetimi

Pse Kalvinizmi eshte mesimi i vertete biblik?

Vargjet biblike per Zgjedhjen

Ashtu si eshte Shtepia ashtu eshte edhe Kisha - Nga Mark Kielar

Te ndash drejt Fjalen e Perendise! - Nga Steve Lawson

SHËNIM: Ju lejoheni dhe inkurajoheni ta riprodhoni apo shpërndani këtë material në çdo formë të mundshme me kusht që të mos ndryshoni fjalët në asnjë mënyrë dhe gjithashtu të citoni burimin, pra, të përmëndni nga është marrë materiali duke e shoqëruar me adresën e kësaj faqeje.