Më të Fundit

10/recent/ticker-posts

Një shqyrtim i Kishës HillsongHillsong United, jo biblike, dallimi biblik

Hillsong United është një grup shumë i njohur dhe shumë i pëlqyer nga të krishterët, madje edhe nga të krishterët në Shqipëri.

Po pavaresisht se sa e bukur mund të tingellojë në veshët tanë muzika dhe kënget e tyre, ne si të krishterë duhet të shqyrtojmë mësimet e kishës së tyre. Ne duhet të jemi si Bereasit
"Por këta ishin më fisnikë e ata të Thesalonikit dhe e pranuan fjalën me gatishmëri të madhe, duke i shqyrtuar cdo ditë Shkrimet, nëse këto gjëra ishin ashtu." (Veprat 17:11).

Nëse do të kërkojmë pak do të shohim që disa nga mësimet e tyre janë jo biblike. Hillsong United është një promovues i madh i Chrislam, një bashkim i krishtërimit me Islamizmin. Pastori i tyre Brian Housten pohon se Zoti i Biblës dhe Allahu i Kuranit janë i njëjti Zot. Ja video në anglisht:


Gjithshtu, ata jane pro Homoseksualizmit ku nje nga drejtuesit e tyre kryesore te adhurimit e ka shprehur publikisht qe eshte homoseksual. Gjithashtu ne nje konference grash nje nga pastoret e te rinjve te kishes Hillsong ne New York ka dale pothuajse lakuriq me kitaren te vendosur qellimisht ne nje pozicion te tille per te dhene idene e lakuriqesise. Ja videoja e pare:


Videoja e dyte:


Gjithashtu mesimet e tyre jane te rreme. Pastori i Hillsong ne New York thote qe Krishti nuk eshte rruga e vetme. Qe edhe jo te krishteret mund te jene te shpetuar ose mund te kene nje marredhenie me Perendine. Kjo eshte herezi. Ai e thote ketu:


Gjithashtu ka dyshime te forta qe Hillsong jane te lidhur me Iluminati dhe kryejne rituale satanike, por nuk mund te thuhet me siguri. Ne kete video te Hillsong duket keshtu:


Ndersa kjo video e dyte duket me e lige dhe me satanike. Gjykojeni vete.

 

Post a Comment

0 Comments