Mesazh Shokues per te Rinjte - Nga Paul Washer - KRISHTËRIMI BIBLIK

Artikuj, Shkrime, Predikime, Video dhe Thënie që Paraqesin Krishtërimin Biblik.

Wednesday, March 9, 2016

Mesazh Shokues per te Rinjte - Nga Paul Washer

Predikimi qe shokoi 5000 te rinj dhe vazhdon akoma edhe sot te shokoje njerez ne te gjithe boten. Ky eshte predikimi me i shikuar ne Internet. Ky Predikim eshte perkthyer ne shqip dhe eshte nga predikuesi biblik i reformuar Paul Washer.

Ne video, klikoni opsionin CC, per te shfaqur titrat ne gjuhen shqipe.


Ketu keni te njejtin predikim me titra te integruara ne shqip.


No comments:

Post a Comment

SHËNIM:
Të Gjitha të Drejtat të Rezervuara. Ju lejoheni dhe inkurajoheni ta shpërndani këtë material me kusht që të mos ndryshoni fjalët dhe gjithashtu të citoni burimin, nga është marrë materiali.