Dashuria dhe Martesa e Krishtere Biblike - KRISHTËRIMI BIBLIK

Artikuj, Shkrime, Predikime, Video dhe Thënie që Paraqesin Krishtërimin Biblik.

Monday, April 30, 2018

Dashuria dhe Martesa e Krishtere Biblike

Shko ne shtepi dhe duaj gruan tende. Video e Rendesishme per Martesen qe mund te forcoje dhe/ose te shpetoje martesen e dikujtNo comments:

Post a Comment

SHËNIM:
Të Gjitha të Drejtat të Rezervuara. Ju lejoheni dhe inkurajoheni ta shpërndani këtë material me kusht që të mos ndryshoni fjalët dhe gjithashtu të citoni burimin, nga është marrë materiali.