Metoda ungjillizuese jobiblike qe po shkaterron ungjillizimin - KRISHTËRIMI BIBLIK

Artikuj, Shkrime, Predikime, Video dhe Thënie që Paraqesin Krishtërimin Biblik.

Saturday, April 21, 2018

Metoda ungjillizuese jobiblike qe po shkaterron ungjillizimin

Rilindja mbinatyrore shpirt-transformuese hyjnore e Perendise eshte reduktuar ne perseritjen e nje lutjeje.


No comments:

Post a Comment

SHËNIM:
Të Gjitha të Drejtat të Rezervuara. Ju lejoheni dhe inkurajoheni ta shpërndani këtë material me kusht që të mos ndryshoni fjalët dhe gjithashtu të citoni burimin, nga është marrë materiali.