MOS E LER ZEMREN TE TE MASHTROJE! - KRISHTËRIMI BIBLIK

Artikuj, Shkrime, Predikime, Video dhe Thënie që Paraqesin Krishtërimin Biblik.

Tuesday, June 9, 2020

MOS E LER ZEMREN TE TE MASHTROJE!

MOS E LER ZEMREN TE TE MASHTROJE!

(Paqja e vertete prej Perendise dhe paqja e rreme)

Marre nga libri "Cfare duhet te dije cdo i krishtere" i shkruar nga puritani John Owen.


No comments:

Post a Comment

SHËNIM:
Të Gjitha të Drejtat të Rezervuara. Ju lejoheni dhe inkurajoheni ta shpërndani këtë material me kusht që të mos ndryshoni fjalët dhe gjithashtu të citoni burimin, nga është marrë materiali.