Më të Fundit

10/recent/ticker-posts

Libra Biblikë

Libra Biblike që ia vlen ti lexosh:


Deshiron te njohesh Perendine e Vertete ashtu sic eshte zbuluar ne Bibel. Lexo "Atributet e Perendise" nga A. W. PinkDitari i David Brainerd. Ditari qe ka frymezuar shume misionare dhe te krishtere.
Liber i domosdoshem per cdo te krishtere mbi Sola Scriptura, nga grup autoresh te reformuarNje liber shume i mire per historine e Reformacionit.Nje permbledhje e mesimeve dhe doktrinave per te krishteret e rinj dhe te vjeter. Libri me i fundit i perkthyer dhe botuar ne shqip nga autori i mirenjohur John Piper.


 Te gjitha Besoret, Rrefimet dhe Katekizmat ne nje liber te vetem.


 Nje liber shume i mire i ri nga autori i reformuar J. C. Ryle

 Katekizmi i Hajdelbergut.


Nje liber shume i mire nga autroi i mirenjohur biblik Jay Adams
Cfarë duhet të dijë cdo i Krishterë  - Një libër i jashtëzakonshëm për të mundur dhe vrarë mëkatin. Nga Puritani John Owen.


Cfare duhet te dije cdo i krishtere - puritani Xhon Ouen - Libra te krishtere - Mortifikimi i mekatit

Të Lindur Skllever. Si qendron puna me vullnetitin tone? A eshte ai i lire?  -  Nga Reformatori i madh Martin Luteri.


Te lindur skllever - Martin Luteri - Libra te krishtere - Skllaveria e vullnetit

Uri Në Vend - Nje liber i jashtezakonshem per kishen sot. Nga predikuesi biblik i Reformuar Steve Lawson.


Uri ne Vend - Steve Lawson - Libra te krishtere


Rruga e Shtegetarit - Një libër i jashtëzakonshem nga Puritani John Bunyan.


Rruga e shtegetarit - Xhon Banjen - Libra te krishtereI krishteri ne shtepi - Nje liber plot me keshilla biblike per beqaret dhe per te martuarit. Nga autori  Jay Adams.
Përvoja që vlen - Nga Puritani dhe Teologu më i madh i reformuar amerikan Jonathan Edwards.


Pervoja qe vlen - Xhonathan Eduards - Libra te krishtere


Larg Perendisë, drejt Shkatërrimit (Mëkatarët në Duart e një Perëndie të Zemëruar) - Nga Puritani Jonathan Edwards


Larg Perendise drejt Shkaterrimit - Mekataret ne duart e nje Perendie te zemeruar - Xhonathan Eduards - Libra te krishtere - Zemerimi i Perendise

9 Shenjat e një Kishe të Shëndetshme - Nga Autori Mark Dever.


9 Shenjat e nje kishe te shendetshme - Mark Dever - Libra te krishtere - Kisha Ungjillore


Dashtë Perëndia - Nga Puritani John Flavel.


Dashte Perendia - Puritani Xhon Flejvel - Libra te Krishtere - Perendia

Jezu Krishti dhe Ai i Kryqëzuar - Nga Predikuesi i mirënjohur i reformuar Martyn Lloyd-Jones.


Jezu Krishti dhe Ai i kryqezuar - Martin Lloid Xhons - Kryezimi dhe Sakrifica e Krishtit - Libra te krishtere - Doktrina e shendoshe

Të Ecurit me Perëndinë - Nga predikuesi i mirenjohur i reformuar J. C. Ryle.


Te ecurit me Perendine - Rajli - Libra te krishtere - Mesime biblike

Tërësisht prej Hirit - Nga Predikuesi i mirënjohur i reformuar C. H. Spurgeon.


Teresisht prej Hirit - Carls Sperxhen - Libra te krishtere biblike

Heto Ndërgjegjen tende - Nga Puritani dhe teologu i madh amerikan Jonathan Edwards.


Heto ndergjegjen tende - Xhonathan Eduards - Libra te krishtere

Si të jetojmë të lumtur - Nga Puritani Jeremiah Burroughs.


Si te jetojme te lumtur - Xheremia Bras - Libra te Krishtere

Beteja më e Madhe në Botë - Nga Predikuesi i reformuar Charls Spurgeon.


Beteja me e madhe ne bote - Carls Sperxhen - Lufta shpirterore - Predikimi

Post a Comment

0 Comments