Politikat e Privatësisë - KRISHTËRIMI BIBLIK

Artikuj, Shkrime, Predikime, Video dhe Thënie që Paraqesin Krishtërimin Biblik.

Politikat e Privatësisë

Politikat e Privatesise

Kjo faqe eshte krijuar me ane te platformes qe ofron Google. Kjo platforme perdor disa mjete analitike per te percaktuar se nga cili shtet jane vizitoret dhe cilat faqe jane me te klikuara.

Gjithashtu, adresat e emailit qe vizitoret vendosin per te marre newsletter nga faqja perdoren per te derguar njoftime per postimet e reja ne faqe dhe per ndonje njoftim tjeter te rendesishem ne lidhje me te.

Nese keni pyetje apo paqartesi ju lutem kontaktoni nepermjet formularit te kontaktit qe ndodhet ne faqe.

Faleminderit.

No comments:

Post a Comment

SHËNIM:
Të Gjitha të Drejtat të Rezervuara. Ju lejoheni dhe inkurajoheni ta shpërndani këtë material me kusht që të mos ndryshoni fjalët dhe gjithashtu të citoni burimin, nga është marrë materiali.